banner
Werken bij
work-at-content-img

Engineers gezocht!

Werk bij TwenTechnics aan de meest uiteenlopende projecten!

Van projecten uit de food industrie tot mestverwerkingsmachines.

De meest uiteenlopende projecten passeren de revue. De ene dag probeer je een oplossing te vinden voor het automatisch vullen van zakken met compost. En de andere dag overleg je met de klant over het design van een luxe wellness stoel.

Dompel jezelf onder in de wereld van diversiteit en innovatie door te werken aan de meest uiteenlopende technische projecten. Bij ons is elke uitdaging een kans om je vaardigheden te benutten en grenzen te verleggen. Diverse productietechnieken komen samen om vernieuwende oplossingen te creëren. Van traditioneel vakmanschap tot cutting-edge technologieën, wij omarmen een breed spectrum om de projecten van onze klanten tot leven te brengen.

Onze gebruikelijke werkwijze omvat zowel werk vanuit ons eigen kantoor als on-site bij de klant, waardoor we flexibiliteit en directe betrokkenheid garanderen. Of het nu vanuit ons kantoor is of op de locatie bij de klant, we streven naar een optimale samenwerking met de beste resultaten.

Top techniek job in Twente

Wat je van ons kunt verwachten

Maak deel uit van een team met jonge, vakkundige collega’s. Samen bundelen we energie, frisse ideeën en expertise om de meest uitdagende projecten aan te pakken. Verwacht van ons betrokkenheid en waardering, waarin we niet alleen streven naar professioneel succes, maar ook naar jouw persoonlijke groei. We bieden een inspirerende omgeving, uitdagende projecten en een team dat jouw ontwikkeling ondersteunt.

Werken met goed gereedschap Werk met de krachtigste PC’s en de nieuwste software

Gezellig en professioneel team Deel kennis en vooral grappen met alle collega’s

 

Neem contact op

work-at-content-img

Op zoek naar een leuke stage?

Ben jij klaar om je passie voor mechanical engineering om te zetten in tastbare resultaten? Ontdek samen met ons de mogelijkheden en stuur je cv naar info@twentechnics.nl of neem direct contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden

work-at-content-img

Ons Team

The professional mechanical engineers!

Benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt bij TwenTechnics? We nodigen je van harte uit om ons bedrijf en team beter te leren kennen. Ontdek de passie en samenwerking die onze bedrijfscultuur kenmerken. Bij TwenTechnics streven we naar een hecht teamverband, gedreven door innovatie en technische oplossingen. Of je nu geïnteresseerd bent in onze projecten, onze kennis of gewoon wilt weten wie de mensen achter de schermen zijn, we staan altijd open voor vragen.

  • Kleinschalig en jong team
  • Actief in geheel Twente
  • Grote diversiteit aan technische projecten

Neem gerust contact met ons op om een kennismakingsgesprek of bedrijfsbezoek in te plannen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en een inkijk te geven in wat ons bedrijf uniek maakt.

Meer informatie