Engineering Twente

The mechanical engineering proffesionals

Opzoek naar engineering in Twente?

TwenTechnics is een engineeringsbureau in Twente dat u kan ondersteunen bij engineering van technische producten. Vanuit ons kantoor in Langeveen bedienen we een groot scala aan technische bedrijven in geheel Twente. Onze klanten bestaan voornamelijk uit machinefabrieken, machinebouwers en las en- constructiebedrijven. Kortom alle techniek en metaal gerelateerde bedrijven kunnen baat hebben bij de diensten van TwenTechnics engineering.

Wat kan TwenTechnics voor u betekenen:

Met behulp van onze 3d tekenprogramma’s zoals solidworks, inventor, autocad enz. kunnen wij voor bijna elk technisch probleem een oplossing presenteren. Het modelleren van uw product doen we geheel in samenspraak met u. We kunnen onze diensten aanbieden vanuit ons eigen kantoor in Langeveen maar we komen ook graag bij u op locatie tekenen. Daarnaast kan TwenTechnics naast tekenen ook een heel stuk van de werkvoorbereiding voor u regelen. Zoals het laten vervaardigen van producten en toezien op levertijd en kwaliteit. Tevens zijn wij niet te beroerd om u te helpen bij het monteren van uw producten.

Hoe gaat TwenTechnics te werk:

Het modelleren van uw product doen we geheel in samenspraak met u zelf. Eerst wordt een 3d model gepresenteerd en besproken. Als deze 3d tekening eenmaal is goed gekeurd dan worden er 2d productietekeningen en/of werkplaatstekeningen van gemaakt. Onderdelen bestaande uit metalen plaatwerk worden door ons opgezet m.b.v. een sheetmetal tool in ons tekenprogramma. Deze onderdelen worden vervolgens in DXF of DWG aangeleverd, zodat men de uitslag kan laten lasersnijden. Hiervoor werken wij samen met metaalbedrijven uit geheel Twente.