banner
Luchtbehandeling
  • HomeLuchtbehandeling
twintechnics image

twentechnics

een nuchtere “Twentse” kijk op innovatieve technieken

TwenTechnics biedt sinds 2013 technische ondersteuning aan tal van bedrijven uit Twente. Wanneer u op zoek bent naar engineering capaciteit of automatisering en/of verbetering van uw producten / processen, dan bedenken wij daarvoor de technische oplossing. Daarbij focussen we ons op het zo flexibel mogelijk ondersteunen van onze klanten.

Een van de markten waar we al vanaf onze begin jaren in opereren, is de luchtbehandeling. We hebben inmiddels tal van LBK’s getekend en ontworpen, van kleintjes die 250 kg/h lucht verplaatsen, tot de grote jongens die ruim 100.000 kg/h doen. Deze kasten komen bij klanten in allerlei markten te staan, van datacenters tot de voedsel- en farmacie industrie. Belangrijk is dan ook om hier rekening mee te houden tijdens de ontwerp fase, zodat alles food grade en volgens de EHEDG richtlijnen ontworpen is, mocht dat nodig zijn.

Bekijk onze diensten

Engineering en meer

Werktuigbouw voor luchtbehandeling

Luchtbehandelingskasten lijken vaak saaie grijze (RVS) kasten, dit is natuurlijk allerminst het geval! Achter deze panelen zit vaak namelijk een heel interessante techniek. Van de filterframes en heaters tot aan de silica gel rotor, overal wordt over nagedacht. Door onze jarenlange ervaring in deze sector kunnen we al ondersteuning bieden vanaf de P&ID.

  • Transparant en korte lijnenIedere klant en ieder project krijgt de volle aandacht
  • Flexibel en efficientPrecies die technische ondersteuning die u nodig heeft

Ben je geen (potentiële) klant maar spreekt dit alles jou als (student) technicus wel aan? Wellicht hebben we voor jou een mooie plek binnen ons team.

Join the club

twintechnics image
twintechnics image

Daagt u ons uit met uw project?

Daag ons uit met uw project en ontdek de kracht van samenwerking met TwenTechnics. Wij staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen en uw doelen te verwezenlijken.

Neem contact op

twintechnics images

flexibel werken

Waarom kiezen voor TwenTechnics?

Uw flexibele partij.

Behoefte aan technische oplossingen of gedetailleerde tekeningen? Wij leveren maatwerk om aan uw specifieke eisen te voldoen. Laat ons weten wat u nodig heeft, en wij zorgen voor de precieze technologische ondersteuning die u zoekt.

Als u capaciteit tekortkomt, staan wij klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Samen bouwen we aan een sterke en succesvolle toekomst.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en kom langs of neem contact op.

Vertrouw op ons om technologische oplossingen te creëren die uw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op