banner
Landbouw Engineering
  • HomeLandbouw Engineering
twintechnics image

twentechnics

een nuchtere “Twentse” kijk op innovatieve technieken

TwenTechnics biedt sinds 2013 technische ondersteuning aan tal van bedrijven uit Twente. Wanneer u op zoek bent naar engineering capaciteit of automatisering en/of verbetering van uw producten / processen, dan bedenken wij daarvoor de technische oplossing. Daarbij focussen we ons op het zo flexibel mogelijk ondersteunen van onze klanten.

Een van onze focus markten is de landbouw techniek. Hierin ondersteunen wij klanten in het bedenken en uitwerken van ideeën en projecten in de landbouw mechanisatie. Dit doen we zowel voor de grotere bedrijven, zoals de boom kwekerij en glastuinbouw, als de kleinere en nieuwe bedrijven, zoals hoveniers en hydroponics.

Bekijk onze diensten

Engineering en meer

Automatiseren in de landbouw

Als TwenTechnics blijven we het liefst dicht bij de praktijk om kennis te delen en te versterken. Wij merken dan ook dat er een steeds grotere vraag is in de landbouw om te automatiseren, dit door het personeel te kort en het efficiënter willen werken met minder manuren.

Wij hebben hier jaren ervaring in en denken graag met u mee. Dit begint natuurlijk bij het analyseren van het huidige proces, om vervolgens te bekijken en bedenken hoe dit geautomatiseerd kan worden. Hierin kunnen wij het volledige traject op ons nemen, van idee tot aan realisatie. Heeft u alleen behoefte aan het 3D uitwerken of een aantal simulaties, dan kunnen wij daar natuurlijk ook in voorzien.

  • Transparant en korte lijnenIedere klant en ieder project krijgt de volle aandacht
  • Flexibel en efficientPrecies die technische ondersteuning die u nodig heeft

Ben je geen (potentiële) klant maar spreekt dit alles jou als (student) technicus wel aan? Wellicht hebben we voor jou een mooie plek binnen ons team.

Join the club

twintechnics image
twintechnics image

Daagt u ons uit met uw project?

Daag ons uit met uw project en ontdek de kracht van samenwerking met TwenTechnics. Wij staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen en uw doelen te verwezenlijken.

Neem contact op

twintechnics images

flexibel werken

Waarom kiezen voor TwenTechnics?

Uw flexibele partij.

Behoefte aan technische oplossingen of gedetailleerde tekeningen? Wij leveren maatwerk om aan uw specifieke eisen te voldoen. Laat ons weten wat u nodig heeft, en wij zorgen voor de precieze technologische ondersteuning die u zoekt.

Als u capaciteit tekortkomt, staan wij klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Samen bouwen we aan een sterke en succesvolle toekomst.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en kom langs of neem contact op.

Vertrouw op ons om technologische oplossingen te creëren die uw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op