banner
Food Industrie
  • HomeFood Industrie
twintechnics image

twentechnics

een nuchtere “Twentse” kijk op innovatieve technieken

TwenTechnics biedt sinds 2013 technische ondersteuning aan tal van bedrijven uit Twente. Wanneer u op zoek bent naar engineering capaciteit of automatisering en/of verbetering van uw producten / processen, dan bedenken wij daarvoor de technische oplossing. Daarbij focussen we ons op het zo flexibel mogelijk ondersteunen van onze klanten.

Een belangrijke markt waar wij graag in opereren is de voedselindustrie. De afgelopen jaren hebben wij tal van kook- en rookkasten uitgetekend, uiteraard allemaal in nauwe samenwerking met de klanten. Hierdoor blijven we onze kennis in deze mooie sector continu vergroten en kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Bekijk onze diensten

Engineering en meer

Product ontwikkeling in de Food Industrie

Als TwenTechnics gaan wij niet snel een uitdaging uit de weg, zeker niet in de voedselindustrie, die met al z’n regels en voorschriften soms best uitdagend kan zijn. Het food grade ontwerpen volgens de richtlijnen van de FDA is voor ons wekelijkse kost, de EHEDG richtlijnen zijn ons dan ook zeker niet onbekend. Door goed overleg met de klant en het einddoel goed in de gaten te blijven houden, hebben we al veel mooie eindproducten mogen afleveren.

  • Transparant en korte lijnenIedere klant en ieder project krijgt de volle aandacht
  • Flexibel en efficientPrecies die technische ondersteuning die u nodig heeft

Ben je geen (potentiële) klant maar spreekt dit alles jou als (student) technicus wel aan? Wellicht hebben we voor jou een mooie plek binnen ons team.

Join the club

twintechnics image
twintechnics image

Daagt u ons uit met uw project?

Daag ons uit met uw project en ontdek de kracht van samenwerking met TwenTechnics. Wij staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen en uw doelen te verwezenlijken.

Neem contact op

twintechnics images

flexibel werken

Waarom kiezen voor TwenTechnics?

Uw flexibele partij.

Behoefte aan technische oplossingen of gedetailleerde tekeningen? Wij leveren maatwerk om aan uw specifieke eisen te voldoen. Laat ons weten wat u nodig heeft, en wij zorgen voor de precieze technologische ondersteuning die u zoekt.

Als u capaciteit tekortkomt, staan wij klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Samen bouwen we aan een sterke en succesvolle toekomst.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en kom langs of neem contact op.

Vertrouw op ons om technologische oplossingen te creëren die uw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op