Engineering

Hoe wij werken

Betrokkenheid en het delen van expertise tijdens en na het project

Wanneer er een idee of probleem op tafel ligt, gaan wij de uitdaging aan om hier een technisch, hoogstaand concept voor te bedenken. Samen met u stellen we de wensen en eisen op waar het concept aan moet voldoen. Daarna beginnen we met het schetsen van bepaalde ideeën en zoeken we naar bestaande (deel)oplossingen.

Deze oplossingen zullen we dan in 3D aan u presenteren. Hiervoor kunt u langskomen op ons kantoor en het onder het genot van een kopje koffie met ons bekijken. Of we sturen het in een duidelijke tekening of algemeen 3D bestand aan u op. Eventuele wijzigingen en/of aanpassingen nemen we samen met u door om richting een meer dan goed uitresultaat te komen.

 

Engineering impressie

Van ontwerp tot realisatie

Door de meest uiteenlopende projecten is er kennis op elk technisch gebied!

Zodra de keuze is gemaakt voor een oplossing of idee, beginnen we met ontwikkelen van een 3D-model. Door dit te visualiseren, hopen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van het gewenste concept dat u in gedachten heeft. We betrekken u nauw in dit proces, zodat we uw wensen tot in het detail kunnen verwerken.

Na de uitwerking en het ontwerpen van het concept, werken we het 3D-model uit naar 3D productietekeningen. Onze kracht ligt in de vertaling maken van de tekening naar de werkvloer. Naar diegene die er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.
De tekeningen zullen worden voorzien van alle benodigde gegevens die nodig zijn voor de productie. Aanvullend kunnen we ook een stukje werkvoorbereiding voor u uitvoeren door verschillende onderdelen te filteren en te sorteren op bijvoorbeeld de productie methode.

 

twentechnics images

  Wij horen graag van u

  Wij gaan graag met u in gesprek om uw vraagstuk door te nemen

  Laat hieronder u gegevens achter en waag het erop om ons uit te dagen.


  captcha

  vier + 4 =

  Wij maken het mogelijk

  Daag ons uit met uw project!

  Zit u met een technisch vraagstuk of wilt u graag uw product of proces optimaliseren, neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor langlopende projecten kunnen wij vaste ondersteuning aanbieden. Binnen ons team zullen we dan kijken wie beschikbaar is en het beste aansluit bij uw bedrijf. Flexibiliteit hebben we hierbij altijd hoog in het vaandel, we streven ernaar om precies die ondersteuning te bieden die u vraagt en in de mate u deze vraagt. Dit kan vanaf ons eigen kantoor of indien gewenst bij u op locatie.

  The Mechanical Engineering Professionals

  • Flexibel
  • Toegankelijk
  • Betrokken
  • Vooruitstrevend

   

  Bekijk ons portfolio