banner
Engineering Hengelo
  • HomeEngineering Hengelo
twintechnics image

twentechnics

een nuchtere “Twentse” kijk op innovatieve technieken

TwenTechnics biedt sinds 2013 technische ondersteuning aan tal van bedrijven uit Twente. Wanneer u op zoek bent naar engineering capaciteit of automatisering en/of verbetering van uw producten / processen, dan bedenken wij daarvoor de technische oplossing. Daarbij focussen we ons op het zo flexibel mogelijk ondersteunen van onze klanten.

Wij merken namelijk dat er een behoefte is aan flexibele kracht in de technische industrie. Mensen die op locatie, klein of groot, meedenken over automatisering en techniek. Bij TwenTechnics vinden we het belangrijk dat u ons kunt inschakelen op het moment dat u ons nodig heeft. Mede dankzij onze flexibiliteit is het daarom mogelijk om iedere week de planning zo goed mogelijk op die van u af te stemmen. Het grootste voordeel is dat u zelf bepaald wanneer en hoeveel TwenTechnics voor u werkt. En dat zonder enige rompslomp of verborgen kosten, zoals reis- of licentiekosten. Wij communiceren duidelijk en transparant over wat u kunt verwachten.

Bekijk onze diensten

Engineering en meer

TwenTechnics voor U

Als TwenTechnics blijven we het liefst dicht bij de praktijk om kennis te delen en te versterken. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om aan de slag te gaan. Of dit nu voor productontwikkeling, werkvoorbereiding, bouwen van prototypes of (flow) simulatie is. Wat wij voor u bedenken (of andersom), maken we realiteit.

  • Transparant en korte lijnenIedere klant en ieder project krijgt de volle aandacht
  • Flexibel en efficientPrecies die technische ondersteuning die u nodig heeft

Ben je geen (potentiële) klant maar spreekt dit alles jou als (student) technicus wel aan? Wellicht hebben we voor jou een mooie plek binnen ons team.

Join the club

twintechnics image
twintechnics image

Daagt u ons uit met uw project?

Daag ons uit met uw project en ontdek de kracht van samenwerking met TwenTechnics. Wij staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen en uw doelen te verwezenlijken.

Neem contact op

twintechnics images

flexibel werken

Waarom kiezen voor TwenTechnics?

Uw flexibele partij.

Behoefte aan technische oplossingen of gedetailleerde tekeningen? Wij leveren maatwerk om aan uw specifieke eisen te voldoen. Laat ons weten wat u nodig heeft, en wij zorgen voor de precieze technologische ondersteuning die u zoekt.

Als u capaciteit tekortkomt, staan wij klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Samen bouwen we aan een sterke en succesvolle toekomst.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en kom langs of neem contact op.

Vertrouw op ons om technologische oplossingen te creëren die uw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op