banner
3D tekenaar twente
  • Home3D tekenaar twente
twintechnics image

twentechnics

een nuchtere “Twentse” kijk op innovatieve technieken

TwenTechnics is al vanaf 2013 bezig met het bieden van technische ondersteuning in Tubbergen en omstreken. Of u nou op zoek bent naar extra teken capaciteit of mechanische automatisering, bij ons bent u aan het goede adres. Daarnaast denken, en werken, we natuurlijk ook graag mee met technische vraagstukken van onze klanten.

Een van onze sterke punten is onze flexibiliteit, hierdoor kunnen we snel schakelen in piek momenten van de klant. Het grote voordeel hierin is dat je zelf bepaalt wanneer en hoeveel TwenTechnics voor jou werkt, zonder enig gedoe of verborgen kosten zoals licentie- of reiskosten. Wij zorgen voor transparante en duidelijke communicatie, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Bekijk onze diensten

Engineering en meer

TwenTechnics voor U

Als Twentechnics staan we dicht bij de praktijk en delen we graag onze kennis, zodat we elkaar kunnen versterken. Wij zijn gespecialiseerd in CAD tekenen, of dit nou in Creo, Solidworks, Inventor of AutoCAD is. Daarnaast kunnen we u natuurlijk ook voorzien in diensten als prototyping, werkvoorbereiding en productontwikkeling.

  • Transparant en korte lijnenIedere klant en ieder project krijgt de volle aandacht
  • Flexibel en efficientPrecies die technische ondersteuning die u nodig heeft

Ben je geen (potentiële) klant maar spreekt dit alles jou als (student) technicus wel aan? Wellicht hebben we voor jou een mooie plek binnen ons team.

Join the club

twintechnics image
twintechnics image

Daagt u ons uit met uw project?

Daag ons uit met uw project en ontdek de kracht van samenwerking met TwenTechnics. Wij staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen en uw doelen te verwezenlijken.

Neem contact op

twintechnics images

flexibel werken

Waarom kiezen voor TwenTechnics?

Uw flexibele partij.

Heeft u een goed idee of project? Wij werken hier graag aan mee, van ideefase tot aan het maken van gedetailleerde tekeningen.

Het ondersteunen/uitwerken van dit proces kunnen we zowel bij ons in Langeveen, als bij de klant op locatie.

Vertrouw op ons om technologische oplossingen te creëren die uw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op