Technisch tekenaar

The mechanical engineering proffesionals

Zoekt u een technisch tekenaar?

Hebt u een technisch tekenaar, 3D modelleur of engineer nodig dan bent u bij TwenTechnics in Langeveen aan het goede adres. TwenTechnics heeft goed geschoolde en praktisch ingestelde engineers. Met programma’s als Solidworks en autocad kunnen de technisch tekenaars van TwenTechnics alles voor u uittekenen. En mede door onze brede klantenkring met techniek bedrijven in heel Twente, kan TwenTechnics u dichterbij een oplossing voor uw technisch vraagstuk brengen.

Tekenaar van TwenTechnics voor u:

Wat kunt u verwachten van een technisch tekenaar van TwenTechnics? TwenTechnics zet technische tekenaars in voor machinebouwers, machinefabrieken, metaalbedrijven enz. in geheel Twente. We kunnen voor u tekenen vanuit ons eigen kantoor in Langeveen of bij u op locatie. De tekenaars van TwenTechnics zijn voornamelijk gespecialiseerd in het tekenen van plaatwerk. Met de speciale sheet metal tool in bijvoorbeeld Solidworks of Inventor is het mogelijk om van de meest ingewikkelde delen uitslagen te creëren. Deze worden vervolgens aangeleverd in DXF of DWG zodat u ze kan laten laser snijden.

TwenTechnics tekenaars aan het werk:

U kunt de tekenaars van TwenTechnics voor een aantal bepaalde uren en/of dagen per week inzetten bij u op locatie of op afstand. Tevens kunt u volledige projecten overdragen aan de tekenaars van TwenTechnics. Aan de hand van uw wensen werken wij dan vanuit Langeveen of bij u op kantoor. TwenTechnics wil haar tekenaars zo flexibel mogelijk inzetten. Om zo de verschillende technische bedrijven in Twente zo goed mogelijk te bedienen. Maar ook zeker om onze technisch tekenaars een gevarieerd aanbod van technische opdrachten te geven.